Wandelkaart / Carte de Promenades Les Lacs de l’Eau de’Heure
De meren van l’Eau d’Heure beleven en ontdekken wandelend doe je met deze mooie wandelkaart van Landal Village l’Eau d’Heure in de provincie Henegouwen en Namen. Vanzelfsprekend is de wandelkaart voorzien van het wandel netwerk in het gebied en 14 wandelroutes in de regio. Tevens is de lange afstandswandeling Grand Route nr 125 opgenomen in de wandelkaart.

Voor Landal Village l'Eau d'Heure is op basis van data Openstreetmap een Landal wandelkaart gemaakt die passend is bij het kleurstelling en huisstijl van Landal. De schaal van deze mooie wandelkaart is 1:25.000 (4,0cm. op de kaart is 1,0km in het veld).

De wandelkaart is naast de wandelroutes ook voorzien van een aantal attractie- en bezienswaardigheden in de regio van les Lacs de l’Eua d’Heure, zodat het gebied optimaal wandelend ontdekt kan worden. De wandelkaart is enkelzijdig in full color bedrukt. Ontdek het mooie gebied van les Lacs de l’Eau d’Heure in de provincie Henegouwen en Namen in België wandelend met deze mooie wandelkaart van Landal Village l’Eau d’Heure nabij Froidchapelle.

Klik op de cover hiernaast om de complete, uitgevouwde kaart te bekijken.

« naar overzicht wandel- en fietskaarten

De Vries Kartografie
Woert 12
7957 EP De Wijk
Tel. 0592 - 407 450
Fax. 0592 - 407 451
info@devrieskartografie.nl