Al ruim 14 jaar publiceren wij veel van ons eigen kaartmateriaal interactief op het internet. Dat doen we vanaf het begin met Flash en zijn daarin wereldwijd vooruitlopend geweest. Onze interactieve kaarten en plattegronden wijzen jaarlijks honderdduizenden mensen de weg in de verschillende regio's of steden. Omdat onze regionale websites jaarlijks door vele tienduizenden mensen gebruikt worden, zijn het voor (regionale) adverteerders een goed medium voor meetbare aandacht, naamsbekendheid, locatie weergave en doorkliks te realiseren.

Kijk eens op één van onze interactieve kaarten websites :

Meppel www.kaartmeppel.nl
Stedenwijzer www.stedenwijzer.nl
Arthuur Routes Drenthe www.arthuur.nl/arthuur-routes/drenthe
Arthuur Routes Kop van Drenthe www.arthuur.nl/arthuur-routes/kop-van-drenthe
Arthuur Routes Steenwijkerland www.arthuur.nl/arthuur-routes/waterreijk-steenwijkerland

Naast ons eigen kaartmateriaal is het ook mogelijk om route en locatiekaarten interactief op het internet te plaatsen. Onze websites zijn gemaakt met een modulair opgebouwde kaartapplicatie. Met onze kaartapplicatie Geowijzer kan op vele manieren kaartmateriaal interactief op het internet geplaatst worden.

GeoWijzer is een interactieve kaartapplicatie met beheersmodule en eventueel een database. Gebruikers kunnen zoeken in kaarten, symbolen plaatsen, informatie aan symbolen hangen en veel meer.

Voor meer informatie over GeoWijzer neemt u met ons contact op.
Voor GeoWijzer interactief surft u naar www.kaartassen.nl

De Vries Kartografie
Woert 12
7957 EP De Wijk
Tel. 0592 - 407 450
Fax. 0592 - 407 451
info@devrieskartografie.nl