Gedrukte (stads)plattegronden

Als uitgeverij geven wij al meer dan 25 jaar een groeiend aantal (stads)plattegronden en fietskaarten uit, van een 16-tal gemeenten in Noord- en Midden Nederland. De plattegronden en fietskaart zijn gratis verkrijgbaar en worden verspreid via banken, bibliotheken, gemeenten, makelaars, musea, theaters, woningbouwstichtingen en door de adverteerders. De plattegronden zijn in full-color en hebben een groot detailniveau.
De plattegronden / fietskaarten worden jaarlijks uitgegeven en ook jaarlijks vernieuwd. De plattegronden hebben een twee jaarlijkse oplage van 5.000 stuks tot 10.000 stuks.
Wilt u adverteren in onze gratis plattegronden en fietskaarten neemt u dan contact met ons op, wij geven u graag uitleg over de mogelijkheden en prijzen.

Wij geven gedrukte (stads)plattegronden uit van:

Digitale (stads)plattegronden

Indien u op zoek bent naar een goede digitale (stads)plattegrond en fietskaart uit één van onze uitgaven, zijn wij u graag van dienst. Onze plattegronden worden gebruikt in gemeente gidsen, als studentenkaarten, routekaart, wandkaart of voor stadwandelingen en of fietskaarten.
Indien u belangstelling heeft voor ons kaartmateriaal, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij geven de volgende interactieve kaarten uit.

De Vries Kartografie
Woert 12
7957 EP De Wijk
Tel. 0592 - 407 450
Fax. 0592 - 407 451
info@devrieskartografie.nl