Belevenissen fietsknooppuntenkaart Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakke
Het beleven van Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee is de inzet van deze bijzondere belevenissen fietsknooppuntenkaart. Gasten verblijvend op Landal Strand Resort Ouddorp Duin kunnen met deze complete belevenissen fietsknoopppuntenkaart Schouwen Duiveland en Goeree-Overflakkee optimaal gaan beleven en ontdekken. De achterzijde van de belevenissen fietsknooppuntenkaart, is voorzien van drie wandelkaarten met de schaal 1:25.000 (4,0cm. op de kaart is 1,0km in het veld).

De gebruikte basiskaart voor de fietsknooppuntenkaart is een topografische kaart schaal 1:50.000, die verschaald is naar de schaal 1:40.000. De topografische kaarten zijn aangepast aan de fiets- en wandelgast van Landal. De fietskaart is voorzien van drie fietsroutes over Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakee. Deze fietsroutes voeren de Landal gast langs mooie plekjes en dorpen van Schouwen, waaronder Renesse, Burgh-Haamstede en Westerschouwen
De fietskaart is uiteraard voorzien fietsknooppunten en de afstanden in kilometers tussen de fietsknooppunten. De fietsknooppuntenkaart Schouwen-Duiveland is ook voorzien van symbolen van bezienswaardigheden en attracties op Schouwen-Duiveland.

De achterzijde van de belevenissen fietskaart bevat naast de drie wandelkaarten veel leuke informatie en weetjes over Schouwen en Goeree. De wandelkaarten op de achterzijde zijn voorzien van diverse wandelroutes en het wandel knooppunten netwerk.
De belevenissen fietsknooppuntenkaart en wandelkaart is dubbelzijdig in full-color bedrukt.

Klik op de cover hiernaast om de complete, uitgevouwde kaart te bekijken.

« naar overzicht fiets- en wandelkaarten

De Vries Kartografie
Woert 12
7957 EP De Wijk
Tel. 0592 - 407 450
Fax. 0592 - 407 451
info@devrieskartografie.nl