Arthuur fietsknooppuntenkaart Kop van Drenthe
Dit is een hele mooie recreatie- en fietsknooppuntenkaart van de Kop van Drenthe met de plaatsen, Assen, Annen, Eelde - Paterswolde, Haren, Groningen, Norg, Roden, Vries en Zuidlaren. De fietsroutes op de fietskaart gaan ook over de Hondsrug en Nationaal Park Drentsche Aa met het Zuidlaardermeer.
De Arthuur fietsknooppuntenkaart Kop van Drenthe heeft de schaal 1:50.000 (2,0cm. op de kaart is 1,0km. in het veld). Deze fietskaart van de Kop van Drenthe is voorzien van fietsknooppunten, de afstanden in kilometers tussen de fietsknooppunten en verbindingen. De Arthuur fietsknooppuntenkaart Kop van Drenthe, heeft twee Arthuur fietsroutes met verhalen en vier thematische fietsroutes. Drentsche Aa, Rondje Zuidlaardermeer, Peizer maden en Rondje Appelbergen. Tevens is de fietskaart voorzien van symbolen van attracties- en bezienswaardigheden in Drenthe. De Arthuur fietsroutekaart Kop van Drenthe Drenthe is één van de acht Arthuur uitgaven van De Vries Kartografie.

Arthuur fietsroutes zijn fietsroutes met een stoer Drents verhaal, meer informatie is te vinden op Arthuur of bekijk de interactieve Arthuur fietsroutekaart Drenthe op Arthuur route Kop van Drenthe

Klik op de cover hiernaast om de complete, uitgevouwen fietskaart te bekijken.

« naar overzicht fiets- en wandelkaarten

De Vries Kartografie
Woert 12
7957 EP De Wijk
Tel. 0592 - 407 450
Fax. 0592 - 407 451
info@devrieskartografie.nl