Arthuur fietsroute Weerribben-Wieden
Bijzondere recreatie- en fietsknooppuntenkaart van Nationaal Park Weerribben-Wieden in de Kop van Overijssel. De Arthuur fietsroute Weerribben-Wieden is voorzien van fietsknooppunten en fietsroutes door de plaatsen Blokzijl, Giethoorn, Oldemarkt, Paasloo, Sint Jansklooster, Steenwijk, Vollenhove en het Nationaal Park de Weerribben Wieden.
De Arthuur fietsknooppuntenkaart is uitgevoerd in de schaal 1:55.000 (1,9cm. op de kaart is 1,0km. in het veld). De gebruikte kaart is een eigen fietskaart van De Vries Kartografie, met de originele schaal 1:50.000. De fietskaart is voorzien van fietsknooppunten, de afstanden in kilometers en de verbindingen tussen de fietsknooppunten, drie Arthuur routes met verhalen en 3 regionale fietsroutes Tevens is de kaart voorzien van symbolen van attracties- en bezienswaardigheden. De Arthuur Routekaart Weerribben-Wieden is één van de Arthuur uitgaven van De Vries Kartografie.

Arthuur fietsroutes zijn fietsroutes met een avontuurlijk verhaal.  Meer informatie vindt u op www.arthuur.nl of bekijk de interactieve Arthuur fietsroute Weerribben-Wieden op Arthuur fietsroute Weerribben-Wieden.

Klik op de cover hiernaast om de complete, uitgevouwen fietskaart te bekijken.

« naar overzicht fiets- en wandelkaarten

De Vries Kartografie
Woert 12
7957 EP De Wijk
Tel. 0592 - 407 450
Fax. 0592 - 407 451
info@devrieskartografie.nl