Wandelkaart Boswachterij Westerschouwen, Wandelkaart Brouwersdam Kabbelaarsbank en De Punt van Goeree. Wandelkaart de Kwade Hoek
Gasten die verblijven op Center Parcs Port Zelande kunnen met deze drie compacte wandelkaarten van Boswachterij Westerschouwen op Schouwen, de Brouwersdam-Kabbelaarsbank - De Punt van Goeree en de Kwade Hoek op Goeree wandelend gaan beleven en ontdekken. Bijzonder aan deze Center Parcs wandelkaarten zijn “berg” schaduwen van de duinen, die de hoogte van de duinen laat beleven.
De wandelkaart van Boswachterij Westerschouwen op Schouwen en de wandelkaart van de Kwade Hoek zijn voorzien van het wandel netwerk en de wandelknooppunten. Met deze wandelknooppunten kan de Center Parcs gast ook zelf de wandelroutes uitzetten.
De drie wandelkaarten zijn handzame uitvouwbare kaarten, met de schaal 1:20.000 (5,0cm. op de kaart is 1,0km in het veld).
De gebruikte basiskaart is een topografische kaart schaal 1:25.000. De topografische kaart is aangepast aan de wandelgast van Center Parcs Port Zelande. De drie compacte wandelkaarten zijn voorzien van negen wandelroutes, waarvan zeven bewegwijzerd zijn. Deze wandelroutes voeren de Center Parcs gast langs mooie plekjes van Schouwen Duiveland en Goeree  De wandelkaarten zijn alle drie voorzien van vele symbolen van bezienswaardigheden en attracties.
De drie compacte wandelkaarten Center Parcs Port Zelande zijn enkelzijdig in full-color bedrukt.

Klik op de cover hiernaast om de complete, uitgevouwde kaart te bekijken.

« naar overzicht wandel- en fietskaarten

De Vries Kartografie
Woert 12
7957 EP De Wijk
Tel. 0592 - 407 450
Fax. 0592 - 407 451
info@devrieskartografie.nl