Arthuur Fietsknooppuntenkaart Veluwe
Bijzondere recreatie- en fietsknooppuntenkaart van de Veluwe. De Arthuur fietsknooppuntenkaart Veluwe is voorzien van fietsknooppunten en fietsroutes door de plaatsen Ermelo, Elspeet, Garderen, Harderwijk, Hierden, Nunspeet en Putten en de Veluwemeer rand.
De Arthuur fietsknooppuntenkaart Veluwe is uitgevoerd in de schaal 1:45.000 (2,25cm. op de kaart is 1,0km. in het veld). De gebruikte kaart is topografische kaart van het Kadaster, met de originele schaal 1:50.000. De fietskaart is voorzien van fietsknooppunten, de afstanden in kilometers en de verbindingen tussen de fietsknooppunten, drie Arthuur routes met verhalen en drie andere mooie regionale fietsroutes Tevens is de kaart voorzien van symbolen van attracties- en bezienswaardigheden op de Veluwe. De Arthuur Routekaart Veluwe is één van de Arthuur uitgaven van De Vries Kartografie.

Arthuur fietsroutes zijn fietsroutes met een avontuurlijk verhaal. Meer informatie vindt u op www.arthuur.nl of bekijk de interactieve Arthuur fietsroutekaart Veluwe op www.arthuur.nl/arthuur-routes/veluwe

Klik op de cover hiernaast om de complete, uitgevouwen Arthuur fietskaart te bekijken

« naar overzicht fiets- en wandelkaarten

De Vries Kartografie
Woert 12
7957 EP De Wijk
Tel. 0592 - 407 450
Fax. 0592 - 407 451
info@devrieskartografie.nl